ترکمن سسی - ادریس مهتابی : یکی از مواردی که توانسته جامعه ما را دراین موقعیت شکننده اخلاق اجتماعی و فرهنگی حفظ نماید، وجود افراد و گروههایی است که بدون هیچ چشم داشتی دل در گرو خدمت به مردم نهاده و برای بهتر شدن وضعیت انها تلاش میکنند.
انان باور دارند که مردم ما شایسته بهترین ها هستند؛ این افراد نیک اندیش و خیر خواه با تشکیل نهادهای مدنی گوناگون باعث و بانی خیر در جامعه ما هستند. تشکل هایی چون خیرین مدرسه ساز ،یا خیرین بهداشت و.....متاسفانه به علت عدم حضور فعال انان در عرصه تبلیغات و رسانه ،عملکرد انها کمتربه چشم می آید جهت اطلاع از کم و کیف فعالیت یکی از این نهادهای مردمی یعنی خیرین بهداشت گوشه ای از عملکرد انها را تقدیم میداریم.
۱- تلاش در جهت ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی
به این منظور :
الف: زمینی به مساحت ۱۳ هکتار بین صفا ایشان و کمش دفه ( زمین دولتی) که به علت دور بودن از روستاهای جنوبی شهرستان حتی سیمین شهر و دسترسی اسان تر آن ها به بیمارستان بندرترکمن و کم بودن روستاهای زیر پوشش در قسمت شرقی گمیش تپه و وجود خیابان اصلی کم عرض و ترافیک داخل شهر از طرف علوم پزشکی رد شد.
ب: زمین در سایت اداری غرب کمش دفه ( دولتی ) که به همان علل مذکوره در بند الف ردشد.
پ: زمینی د ر جنوب غربی کمش دفه ( دولتی) که به علت وجود مرغداری در حریم مورد نظر علوم پزشکی رد شد.
در نهایت از طرف علوم پزشکی اعلام شد که این طرح ، توجیح اقتصادی ندارد و کنسل شد.
۲- با تلاش خیرین سلامت ، موافقت اصولی ساخت مرکز جامع سلامت یعنی مرکز پیش ببمارستانی به زحمت فراوان دریافت شد که هم اکنون در حال ساخت در محوطه بهداری کمش دفه است.
۳- دریافت موافقت اصولی بیمارستان ۶۴ تختوابی در کمیش دفه مشروط به تهیه زمین مورد قبول علوم پزشکی از طرف مردم و ساخت و تجهیز ان از طرف علوم پزشکی
لازم به ذکر است قبول یا رد زمین محل احداث بیمارستان با علوم پزشکی میباشد و خیرین هیچ نقشی در آن ندارند.
زمین های تهیه شده :
۱- زمین عطا آخوند کم نزدیک تپه نقره ای که ب علت دور بودن از شهر از طرف علوم پزشکی رد شد.
۲- زمین اقی پور که مشروط بوده به علت براورده نشدن شروط از طرف علوم پزشکی، رد شد.
۳- زمین قولجانی که ان هم به علت دور بودن از شهر از طرف علوم پزشکی ، رد شد.
۴- زمین خیری به مساحت ۵ هکتار در جاده قلاجیق به علت دور بودن از روستاهای جنوبی از طرف علوم پزشکی ، رد شد.
۵- زمین سیروس نیانی قطعه سوم ازجاده که به علت عدم همکاری صاحبان قطعات اول و دوم جهت ایجاد راه ارتباطی موافقت نشد. (راه بین مزارع ۶ متر بوده که کم عرض می باشد).
۶-زمین خیری به نام پرویز چرکز پور به علت وجود برق فشارقوی در بالای ان از طرف علوم پزشکی رد شد.
۷- به ناچار؛ زمین دست گزین- خزین یعنی زمین از دو قطعه که موقعیت زمین از طرف علوم پزشکی قبول شد به مبلغ چهار صد میلیون خریداری گردید.
زحمات خیرین بهداشت با توجه به عملکرد انها از بدو تاسیس بر کسی پوشیده نیست. فقط بعضی از شهروندان گله دارند که قیمت زمین بالا میباشد. با توجه به این که زمین های بین سی.ان.جی تا شهر متری فروخته میشود این زمین خریداری شده متری دوازه هزار و پانصد تومان میشود ؛ زمینی در همان حوالی متری بیش از این مبلغ نیز فروخته شده است.
به هر حال آنچه می ماند چند مورد است ان هم به جهت قدر شناسی از زحمات کسانی که در این راه زحمت کشیده و می کشند:
۱- کمک مالی برای خرید زمین.
۲- تشویق دوست و اشنا جهت کمک مالی.
۳- یا گفتن : خدا قوت به زحمت کشان این عرصه
با امید به همکاری و همیاری بیشتر دوستان و دوستداران کمش تپه و با این باور که که این پروژه با همت همه ی ما زمین نخواهد ماند.
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.