c_300_250_16777215_10_images_62429.jpg

ترکمن سسی - مدیرکل بازرسی استان گلستان گفت: توسعه و پیشرفت بدون نظارت امکان‎پذیر نیست و سازمان بازرسی باید در شهرهای بزرگ استان مانند شهرستان گنبدکاووس راه‎اندازی شود.


به گزارش ترکمن سسی به نقل از خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، حجت الاسلام موسی فتوحی، ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: بیش از 400 هزار میلیارد تومان بدهی دولت به پیمانکاران است که اگر به مدت دو سال کل اعتبارات و بودجه دولت در حوزه عمرانی صرف این بدهکاری شود، بازهم جوابگو نیست.
مدیرکل بازرسی استان گلستان افزود: با وجود تلاش‎های زیاد در سال‌های اخیر ما مواجه با عیالواری بزرگ هستیم که باید به این حوزه توجه شود.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه ما درگیر چنین مشکلاتی هستیم، مشکل رانت و فسادهای مختلف نیز خود را نشان می‌دهد و هر روزه در حال افزایش است، در صورتی که اگر به دهه 50 و 60 بنگریم، تعهد، ایمان، تخصص، تدین و علاقمندی و تلاش برای انجام امورات مردم و خادم بودن مدیران برای مردم از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری می‎کرد.
یکی از مشکلات اداری، فساد اداری است
حجت الاسلام فتوحی یادآور شد: در سال 90 از 200 هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی، 96 درصد آن اعتبارات هزینه‎ای بوده و ما کمتر شاهد اعتبارات عمرانی هستیم.
مدیرکل بازرسی استان گلستان تاکید کرد: یکی از مباحث و مشکلات اداری، فساد اداری است و در حوزه اداری مواجه با برخی اتفاقات غیرقانونی و فساد مزمن هستیم که باید برای آن چاره‏جویی کرد، زیرا انحراف در منابع انسانی و مالی در حال حاضر بحث جامعه است.
بیش از نیمی از نیروهای دستگاه‎های اداری مازاد هستند
وی اظهار کرد: در دستگاه‎های ما بخش اعظم نیروها مازاد و بخش دیگر نیروها کم توان و ناتوان هستند و می توان گفت نیمی یا بیشتر نیروهای دستگاه‎های اداری مازاد هستند و این فضا را برای انحراف منابع انسانی و مالی فراهم می‌کند.
وی گفت: توسعه و پیشرفت بدون نظارت امکان‎پذیر نیست و در زمان جمع‎آوری قانون اساسی، برگرفته از کشورهای دنیا، بازرسی کل کشور زیر نظر قوه قضائیه با هدف نظارت شکل گرفت.
حجت الاسلام فتوحی افزود: ما می توانیم از ظرفیت خود استفاده کرده و جهت هم‌افزایی و توسعه شهرستان مدیران استانی را در شهرستان گنبدکاووس دعوت کرده تا اتفاقات خوبی رقم خورد.
مدیر کل بازرسی استان گلستان یادآور شد: از آنجائی که بخش اعظمی از تخلفات اداری توجه به پیشنهادات اصلاحی است، اگر در حوزه تدوین و اصلاح قانون و یا ابطال بخشنامه و آئین نامه نیاز باشد، می‎توانیم ورود کرده تا این ظرفیت به عنوان پیشنهاد لازم الاجرا در وزارت و دولت صورت گیرد.
توسعه بدون نظارت اتفاق نمی‌افتد
وی تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی یک انقلاب اداری به وجود آورد تا توجه دولت خدمت به مردم باشد و خدمت به مردم در جهت توسعه باید صورت گیرد و توسعه بدون محوریت نظارت امکان پذیر نیست زیرا ابزار توسعه و پیشرفت محدود است و باید با منابع مالی و انسانی ایجاد شود تا از هرگونه انحراف در منابع مالی و انسانی جلوگیری شود.
وی افزود: حدود 20 سال گذشته در کشور تنها سازمان بازرسی کل کشور نظارت بر سراسر کشور داشت و مسائل به صورت موردی و موضوعی مورد بررسی قرار می‎گرفت،  که در حال حاضر سازمان بازرسی در 31 استان تشکیل شده و نیاز است این سازمان در شهرهای بزرگی مانند گنبدکاووس نیز شکل گیرد و دفتری بازگشایی شود.
حجت الاسلام فتوحی خاطر نشان کرد: 5 دستگاه نظارتی مانند اداره کل بازرسی، اداره اطلاعات، دیوان محاسبات، دادستان و رئیس برنامه و بودجه به صورت ماهیانه برای جلوگیری از موازی کاری و هم افزایی نظارت دارند.
مدیرکل بازرسی استان گلستان تاکید کرد: یکی از چالش‎های اصلی سالهای اخیر مشکلات ساختاری در اصلاح قانون و مقرارت و برخی ایرادات به آن است که تنها برون‎رفت از وضعیت فعلی این است که هم دولت و هم مجلس در اصلاح قانون توجه کنند.

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر