There was a problem loading image 'images/987.jpeg'
There was a problem loading image 'images/987.jpeg'
ترکمن سسی :در این روزها در غالب حوزه های انتخابیه فعالان فرهنگی و اجتماعی ترکمن با استفاده از ظرفیتهای مختلف بدنبال راهکارهایی برای ایجاد همسویی و وحدت دربین کاندیداهای خود می گردند .
شاید این کار با توجه به اینکه مطالبه بخش قابل توجهی از جامعه است از ضرورتهای اولیه بوده و درآینده نیز دامنه مباحث آن بر اساس همین ضرورت تداوم پیدا کند .اما در این میان یک بحث دیگر وجود دارد .بحث مهم مطرح در این زمینه این است که در شرایطی که فعالان در مناطق مختلف دلسوزانه در پی راهکارهای همدلی و همنوایی هستند، شرایط در اردوگاه خود کاندیداها چگونه است ؟
اجازه بدهید با صراحت پاسخ این سوال را بدهیم ؟شرایط دراردوگاه کاندیداهای ما بد بوده و غالب کاندیداها در شرایط کنونی نشانه ای از درک شرایط موجود را بروز نمی دهند .نکته جالب این است که غالب کاندیداهای بزرگوار در صحبت های خود از ضرورت همدلی و آمادگی خود برای این پروسه سخن به میان می آورند، اما در عمل همه منتظرند ایثارگری لازم برای این مسیر بوسیله کاندید رقیب صورت پذیرد .
جالب تر اینکه در این شرایط ناگوار و پراکندگی دیدگاهها هر روز خبرهایی از ظهور و اعلام حضور کاندیداهای جدید در حوزه های مختلف انتخابیه به گوش می رسد .تو گویی در برخی از حوزه ها حماسه احساس تکلیف به راه انداخته اند .
در این شرایط صحبت های چند روز قبل یک فعال قدیمی ترکمن که در یک جمع 12 نفره بیان شد ذهن انسان را درگیر خود می کند .این فعال استخوان خرد کرده ما در این جمع گفت که شاید مبنای ما در ضرورت انتخاب یک کاندید بومی در انتخابات زیاد صحیح نباشد .
این فعال قدیمی ترکمن می گفت اینکه ما این همه برای همسویی کاندیداهای خودمان تلاش می کنیم و در نقطه مقابل هیچ تحرک مثبت و امیدوار کننده ای در بین آنها مشاهده نمی شود، نشان می دهد که در برخی از مواقع فعالان ما کاسه داغ تر از آش شده اند .نکته جالب تر اینکه ممکن است اگر از برخی از نگرشهای محدودمان عبور نکنیم به جایی برسیم که ممکن است چهار سال کرسی نمایندگی مردم در مجلس را به دست فردی بسپاریم که در طول چهار سال جز اشغال یک جایگاه برای مردم کاری انجام ندهد .
صحبت های این فعال قدیمی در ذهن غالب حاضران در جلسه غوغایی به پا کرد و همهمه ها و زمزمه های تایید کننده حاضران، حاکی از این بود که این نگرش هم می تواند به عنوان یک دیدگاه مد نظر باشد .
شاید بتوان این دیدگاه مطرح شده را این گونه اصلاح کرده و صیقل دهیم .در زمینه انتخابات به علت شناخت بیشتر از مشکلات مناطق ما در صورت وجود نیروی قوی بومی باید این نیرو مورد حمایت قرار گیرد اما نباید به علت درگیر شدن در عصبیت های منطقه ای و زبانی در برخی از موارد گزینه هایی را به مجلس بفرستیم که در طول چهار سال فقط صندلی اشغال می کنند .فقط می نشینند و گوش می دهند و در نهایت چند نفز ار اقوام وخویشاوندان شان را در برخی از ادارات مشغول می کنند.یعنی شق القمر!!!
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.