c_300_250_16777215_10_images_73760.jpg

ترکمن سسی - بورگ یکی از غذاهای محبوب ترکمن ها در ماه رمضان است و سرسفره افطار خانواده های ترکمن بسیار دیده می شود.

بورگ غذای سنتی ترکمن ها ، ساده اما خوشمزه است روش تهیه آن نیز بسیار ساده است. مخلوط گوشت چرخ کرده و سیب زمینی رنده شده یا سیب زمینی آب پز شده و له شده همراه با ادویه جات کافی میان لایه ای از خمیر تازه گذاشته می شود.

در ادامه آن را حدود پنج دقیقه در روغن سرخ می کنند. وقتی رنگ آن قهوه ای کمرنگ شد آن را بیرون آورده و روی کاغذی می گذارند تا روغن اضافی آن جذب شود. وقتی بورگ به اندازه کافی سرد شد آماده صرف شدن است.

 

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر