c_300_250_16777215_10_images_0023365.jpg

ترکمن سسی- مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان گنبدکاووس گفت: از 161 روستای شهرستان گنبدکاووس 140 روستا معادل 87 درصد از مجموع روستاهای این شهرستان از شبکه آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار هستند.

سید مهدی حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از 21 روستای فاقد آب اشامیدنی این شهرستان 17 روستا در بخش مرزی داشلی برون و چهار روستا نیز در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارند که به این روستاها و نیز برخی نقاط جمعیتی دیگر شهرستان، توسط ناوگان سیار آبرسانی می شود.

وی به اجرای پروژه فجر برای تامین آب اشامیدنی روستاهای این شهرستان اشاره کرد و گفت: با اجرای کامل این پروژه که اکنون 27 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، مشکل تمامی روستاهای شهرستان برای تامین آب شرب بهداشتی حل می شود.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان گنبدکاووس تعداد مشترکین این مدیریت را 31 هزار و 500 مشترک خانگی و غیرخانگی در روستاهای مختلف شهرستان بیان کرد و گفت: آب مورد نیاز روستاهای این شهرستان از طریق آب های زیرزمینی و بیش از 50 حلقه چاه تامین می شود.

حسینی با بیان اینکه در شش ماه اول امسال برای تامین جریان آب شرب مطمئن و پایدار در روستاهای تحت پوشش، تعویض 23 دستگاه پمپ شناور، لایروبی شش حلقه چاه و لوله گذاری سه حلقه چاه دیگر انجام شده است، افزود: در این راستا 9 دستگاه فولوتر برای جلوگیری از هدررفت آب تعمیر و تعویض شده و پنج دستگاه کنترل دور موتور پمپ نیز نصب شده است.

وی با بیان اینکه 1500متر شبکه توزیع در شش ماهه اول امسال ایجاد شده است گفت: رفع حدود یک هزار مورد شکستگی لوله، تعمیر و تعوض 61 دستگاه تابلو برق و تعمیر وتعویض 25 مورد شیر آلات تاسیسات آبرسانی از دیگر موارد انجام شده در ششماهه اول امسال است که مجموعا با صرف هفت میلیارد و 80 میلیون ریال هزینه از محل اعتبارات نگهداری و توسعه انجام شده است.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان گنبدکاووس بررسی و کنترل کیفی روزانه آب آشامیدنی روستاها و سنجش و پایش آلودگی های احتمالی را از دیگر اقدامات این مدیریت برشمرد و گفت: این اقدام توسط آزمایشگاه مجهز در گنبد که علاوه بر این شهرستان به سایر شهرستان های شرق استان نیز خدمات می دهد، انجام می شود.

وی با بیان اینکه در نیمه اول امسال بیش از 47 هزار مورد کلرسنجی آب اشامیدنی روستاها انجام شده است، گفت: درصد مطلوبیت کلرسنجی در شبکه های توزیع آب روستایی 96 درصد بوده است.

حسینی افزود: برای تامین سلامت آب آشامیدنی روستاها در شش ماه ه اول امسال 21 تن ماده پرکلرین و نیز 900کیلوگرم کلر مایع مصرف شده و علاوه برآن بیش از یک هزار مورد آزمون میکربی از خطوط توزیع، مخازن ومنابع آب و نیز 80 مورد آزمون شیمایی چاه های آب انجام شده است.

وی با بیان اینکه در راستای استفاده بهینه از آب شرب و نیز جلوگیری از هدررفت آن، اقدام به تعویض بیش از یک هزار و 500 دستگاه کنتور آب خراب شده است، افزود: شناسایی و برخورد با عوامل ایجاد انشعاب غیر مجاز آب نیز در این راستا انجام می شود و در شش ماهه اول امسال 23 مورد انشعاب غیرمجاز آب شناسایی شده است./ایرنا

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر