c_300_250_16777215_10_images_76192.jpg

 

گلستان : ترکمن سسی - مدير كل شيلات گلستان گفت: سياست هاي شيلات در راستاي حضور سرمايه گذاران بومي در مجتمع پرورش ميگو گميشان پايه گذاري شده است.


مدير كل شيلات گلستان گفت: سياست هاي شيلات در راستاي حضور سرمايه گذاران بومي در مجتمع پرورش ميگو گميشان پايه گذاري شده است.
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان، مهندس سيد جواد قدس علوي در نشست مشترك با فرماندار بندرتركمن و نماينده مردم شهرستان هاي بندرتركمن، كردكوي، گميشان و بندرگز در مجلس شوراي اسلامي، بر توسعه آبزي پروري و رفع معضل بيكاري تاكيد كرد.
وي ضمن ارائه گزارشي از وضعيت آبزي پروري در استان خاطر نشان كرد: عمده فعاليت شيلات در حوزه ساحلي درياي خزر است كه در همين راستا مي توان به ايجاد طرح هايي از جمله مجتمع پرورش ميگو گميشان، طرح پرورش ماهي در دريا، ايجاد مجتمع پرورش ماهيان خاوياري و ... اشاره كرد.
مدير كل شيلات گلستان ضمن اشاره به معيشت بيشتر ساكنان منطقه كه بر پايه صيد و صيادي بنا شده، عنوان كرد: همواره يكي از الويت هاي شيلات پيگيري و رفع مشكلات صيادان منطقه بوده است كه از آن جمله مي توان به طرح تعديل جامعه صيادي كه در اوايل سال جاري انجام شد، اشار كرد. هم اكنون نيز افراد جوياي كار و متقاضيان
مي توانند با تشكيل تعاوني پرورش ماهي در حرفه آبزي پروري مشغول به كار شوند و شيلات نيز در اين زمينه همكاري و مساعدت هاي لازم را با آنها به عمل مي آورد.
وي گردشگري صيادي را يكي از ظرفيت هاي بكر منطقه دانست و خاطر نشان كرد: يكي از ظرفيت هايي كه مي توان از آن در زمينه اشتغال زايي و رونق اقتصادي منطقه استفاده كرد، گردشگري صيادي است كه اميدواريم بتوانيم با استفاده از ظرفيت هاي اداره كل ميراث فرهنگي، با انعقاد تفاهم نامه دو جانبه، گامي در اين مسير برداريم.
مهندس قدس علوي طرح پرورش ماهي در دريا را از زمره طرح هاي مهم اقتصاد مقاومتي شيلات معرفي كرد و گفت: براساس مطالعات انجام شده، طرح پرورش ماهي در دريا با ظرفيت توليد 8000تن ماهي در دريا، با همكاري بنياد بركت در استان راه اندازي شده است كه در حال حاضر 77 واحد در اين زمينه فعال و 11 واحد ديگر نيز در حال ساخت و ساز مي باشند. برنامه توليد استان در سال 99 نيز توليد 150 تن ماهي در دريا برآورد شده است.
همچنين در اين جلسه مهندس ايري نماينده مردم شهرستانهاي غرب استان در مجلس شوراي اسلامي ضمن ابراز خرسندي از اجراي طرح هاي آبزي پروري و فعاليتهاي شيلات گفت: در حال حاضر يكي از معضلات منطقه، وجود صيادان غيرمجاز است كه ساماندهي اين قشر بايد در دستور كار قرار گيرد. چرا كه آسيب صيادان غيرمجاز مختص دستگاه خاصي نيست و يك مسئله ملي است و همه بايد براي رفع اين معضل تلاش كنيم.
لازم به ذكر است سيد صادق شيرنگي فرماندار شهرستان بندرتركمن نيز در اين جلسه گفت: با توجه به محدوديت آبي و شوري خاك، آبزي پروري مي تواند به عنوان يك فعاليت مناسب اشتغال زا در اين منطقه مطرح شود.
وي در پايان خاطر نشان كرد: متاسفانه صيادان غير مجاز، چه به صورت خرده پا و يا تشكيلاتي و گروهي در منطقه در حال جولان دادن هستند كه بايد برخورد با اين گروه هر چه سريعتر عملياتي گردد.
گفتني است نشست مشترك مدير كل شيلات گلستان ، نماينده مردم شهرستانهاي بندرتركمن، كردكوي، گميشان و بندرگز در مجلس شوراي اسلامي، فرماندار شهرستان بندرتركمن، معاونين آبزي پروري، صيد و بنادر ماهيگيري و روساي اداره فني و عمراني شيلات گلستان و اداره شيلات بندرتركمن ، با هدف بررسي
ظرفيت ها و معضلات آبزي پروري و صيد و صيادي شهرستان بندرتركمن برگزار شد

 

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر