یادداشت ذیل بوسیله آقای ناصر توسلی برای انتشار در سایت ترکمن سسی ارسال شده است .
بخشهایی از این مطلب در کنار نکات ظریف و جالب آن حکایت از این دارد که نویسنده نتوانسته است در بعضی از سطور بر گرایشهای جناحی خود افسار عدالت و انصاف تحلیلی را بزند.علی ایحال ما بر حسب رعایت اصل حق مولف مطلب دریافت را بدون کم و کاست منتشر می کنیم .ان شالله تلاش می کنیم ظرف روزهای آینده با نگاهی فراتر از علقه های سیاسی و جناحی به حوزه انتخابیه آق قلا نگاه کنیم :
ناصر توسلی :همانطور که در جریان هستید ما در مطالبی تحت عناوین « انتخابات مجلس دهم از دیدگاه و منظر دیگر»، « در به در، اندر پی یک مشت رأی » و « درنگی و تاملی بر رفتار داوطلبان احتمالی انتخابات » سعی کردیم نگاهی کلی به وضعیت انتخابات مجلس دهم بیندازیم. حال بار دیگر سعی داریم نگاهی کلی به برخی کاندیداهای احتمالی شهرستان آق قلا بر اساس دیده ها و شنیده ها در شرایط کنونی بیندازیم.
عبدالناصر ایزدی: حضور او همچنان با شایعات و اتهامات بسیاری در جامعه همراه است. شاید تنها دلیل اصلی این شایعات و اتهامات مجهول ماندن دلایل کناره گیری یا برکناری او از مجلس هشتم می باشد. همچنان برخی می گویند آزموده را آزمودن خطاست. اما این کاندیدای احتمالی هنوز فرصت کافی را برای شفاف سازی این موضوع دارد. بنابراین می تواند قبل از یک استارت قوی برای انتخابات، با شفاف سازی این موضوع در جلسات به این شایعات و اتهامات پایان دهد.
عبدالغفور امانزاده: طبق اخباری که در رسانه های محلی منتشر می شود، گویا ایشان طیف خاصی از طرفداران سنتی جامعه را به همراه خود دارند و در این مسیر با چند تن از روحانیون منطقه نیز دیدارهایی داشته اند. طی یک نظر سنجی که در فضای مجازی گروه آق قلا انجام شد، امانزاده کمترین طرفداران را در حوزه انتخاباتی خود دارد. امانزاده در گذشته نیز سابقه حضور در انتخابات را در کارنامه خود دارد که در این راه ناموفق بوده است. بنابراین ایشان علاوه بر جذب نیروهای سنتی، نیازمند برگزاری جلسات برای بیان افکار، عقاید و برنامه های خود، به خصوص با قشر جوان و جمعیت دانشجویی منطقه جهت جذب نیرو می باشند.
منصور گرکز: چهره کمتر دیده شده که نامش این روزها در بین جوانان بر سر زبانهاست و برخلاف امانزاده طرفداران کمتری در بین قشر سنتی و بزرگسال جامعه دارد.اعلام حضور او با استقبال شاگردانش در فضای مجازی روبرو شد، کمتر در حاشیه ها قرار گرفته و این روزها سعی می کند در صحنه های مردمی حضور یابد. ایشان نیز نیازمند نیروی مردمی، سیاسی و فرهنگی برای یک حضور قوی در انتخابات هستند.
فرهاد توماج: قانون دانی که یکی از قدرتمندترین گزینه هاست و مانند منصور گرکز طرفداران خاص خود را در بین برخی شاگردان خویش دارد. او باید به عنوان بهترین گزینه در مجلس نهم حضور می یافت، اما حضور در جریان ائتلاف اشتباه دوره قبل، او را از ورود به مجلس باز داشت. گویا حضور او در جریان ائتلاف امسال نیز ضربه خود را بر این کاندیدا خواهد زد و پیروزی را برای توماج بیشتر از آنچه که قابل تصور است دشوارتر خواهد کرد.مشخص نیست که او یک اصلاح طلب است یا یک اصول گرا. توماج همچنان مخالفان بسیاری در جامعه دارد. انتخابات مجلس نهم روشن ساخت که بیش از نیمی از طرفداران حوزه انتخاباتی اش مخالف او هستند.برخی طایفه گراها و موج عظیم حامیان ائتلاف مخالفان اصلی وی را تشکیل می دهند. حضور او حتی در فضای مجازی هم با مخالفان بسیاری روبروست. در مطلبی که درباره جلسه آق قلای او در سایت ارکین نیوز منتشر شد از هر ۲۰ نظر داده شده ۱۵ نظر مخالف دارد. بنابراین در حال حاضر نمی شود گفت فرهاد توماج جزو بهترین گزینه هاست، اما همچنان شنیده می شود که او در گرگان یک تیم انتخاباتی قوی تشکیل داده و در حال جذب افراد سیاسی منطقه است.
رشید نافعی: همچنان برخی سایتها حوزه انتخاباتی او را مجهول می دانند و مشخص نکرده اند که او از حوزه انتخاباتی آق قلا خواهد آمد یا بندر تورکمن؟!
اما طبق شنیده هایی درباره حضور او در جلسات مختلف اصلاح طلبان در آق قلا و گرگان، دیدارهای پی در پی با فعالان سیاسی فرهنگی شهرستان آق قلا و همچنین اخبار کمتر منتشر شده درباره حضور انتخاباتی او درسایتهای مربوط به شهرستان بندر تورکمن ما را به این یقین می رساند که او از آق قلا حضور پیدا خواهد کرد. نافعی طرفداران بسیاری در سطح استان دارد شاید اگر انتخابات مجلس امسال استانی می شد او پیروز میدان بود. نافعی همچنان طرفداران بسیاری را در بین افراد روشن فکر جامعه دارد. دلیل عمده طرفداری ها از او به این خاطر می باشد که نافعی بدون هیچ واهمه ای واقعیتهای سیاسی و سیاستهای تحمیلی بر مردم منطقه را در مقالات پرباری در نشریات و سایتهای مختلف استان منتشر و برای مردمش روشن می سازد.
نافعی روشن فکری ست که سیاست اصلاح طلبی را در پیش گرفته و افکارش را بیان می کند و منتشر می سازد، در هر صحنه ای حضور نمی یابد و اعلام حضور خود را در پیامهای تبریک و تسلیت خلاصه نمی کند.
اما حضور او در حوزه انتخاباتی آق قلا و گرگان پیروزی را برای این کاندیدا دشوار خواهد کرد. نافعی وابسته به هیچ طایفه ای در آق قلا نیست و طایفه بازی مردم شهرستان آق قلا که در هر دوره چهره واقعی و تاسف بر انگیز نوع انتخابات را در آن نمایان می کنند، بیشترین ضربه را به این شخص خواهد زد. مگر اینکه شرایط به گونه دیگری رقم بخورد و روشن فکران جامعه او را به عنوان کاندیدایی برای مبارزه با طایفه بازی برگزینند که صلاحیت حضور در مجلس را دارد. طبیعتا نافعی این نوع مخالفان را در حوزه انتخاباتی خود خواهد داشت. به هر حال او نیز همچنان در حال تقویت نیروی انتخاباتی خود است و با قدرت خواهد آمد.
عبدالغفار رادمهر: مرد اول تریبونهای این روزها که نشریات و سایتهای مختلفی به حمایت از او پرداخته اند. علاوه بر این ضیافت جشن بهار و حضور در صحنه های مختلف اجتماعی به تدریج در حال ساختن یک چهره مردمی از اوست. بااین حال هنوز هم یک چهره کمتر شناخته شده در حوزه انتخاباتی خود می باشد. بنابراین باید از فرصتی که در پیش رو دارد باید نهایت استفاده را ببرد. به نظر نگارنده لازمه ایشان است تا خودرا از برخی اضافات رسانه ای دور کند. به عنوان دبیر کمیته اقوام و مذاهب استان پایبند وعده های خویش باشد. از کارهایی که تا کنون انجام داده و برنامه هایش برای آینده بنویسد و بر روی توانایی های خود تمرکز کند و بر اساس آن عمل کند.
به هر حال رادمهر استارتی قوی نسبت به سایر کاندیداهای احتمالی در آق قلا زده است. در مقالاتی که اخیرا در سایتها و نشریات استان منتشر ساخت به خوبی افکارش را بیان کرده و مردم را با نوع افکار خود آشنا ساخته است. روشن فکری ست که پست ریاست دبیر کمیته اقوام و مذاهب استان را داراست بنابراین یک چهره از پیش سیاسی است. سیاست اصلاح طلبی را در پیش گرفته به همین خاطر این کاندیدای آق قلایی در کنار نافعی یکی از قدرتمندترین و بهترین گزینه های حال حاضر است. برخلاف نافعی به عنوان یک چهره آق قلایی، طایفه بازی کمترین ضربه را به این کاندیدا خواهد زد. رادمهر از معدود کسانی خواهد بود که مبارزه برای پیشتازی در انتخابات برای این کاندیدای احتمالی مجلس نسبت به سایرین چندان دشوار نخواهد بود.
سید محمد توسلی: اولین رئیس و بنیانگذار دانشگاه واحد آزاد آق قلا؛ فردی مردمی و پرانرژی که اخیرا به عنوان مسئول کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد تهران برگزیده شد. علاوه بر اینها مشاور و مدیر کل فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد تهران مرکز و مدیر عامل اموز آموزشی رفاهی تهران مرکز و چندین سمت و موفقیت دیگر را در کارنامه درخشان خود دارد.
قدرت بیان فوق العاده و سخنان کوبنده این روشن فکر اصلاح طلب حوالی روزهای انتخابات مجلس نهم بین دانشجویان منطقه در گرگان بسیاری را مات و مبهوت کرد و طرفداران بسیاری را جذب خویش نمود.
توسلی یکی از قدرتمندترین کاندیداهای احتمالی بود که در همان روزهای نخست انتخاباتی مجلس نهم دو بار از سوی تندرویان اصولگرای استان رد صلاحیت شد. شاید به همین خاطر است که این کاندیدای احتمالی مجلس کمتر دست به قلم خویش می برد.
بدون شک او در مقابل رادمهر و نافعی که در حال حاضر قدرتمندترین و بهترین گزینه های این دوره انتخابات هستند، رقیبی جدی خواهد بود. علاوه بر رادمهر، طایفه بازی نیز کمترین ضربه را به ایشان خواهد زد. کمتر در حاشیه قرار دارد. تا کنون مخالفی هم درفضای مجازی هم نداشته است. او در جریان ائتلاف مجلس نهم در آق قلا به همراه موجی از طرفداران خویش به جمع حامیان ائتلاف پیوست و از اسماعیلی حمایت نمود. بنابراین می توان این احتمال را داد که حامیان ائتلاف دوره قبل در انتخابات امسال به طرفداری از وی بپردازند. هر چند این کاندیدای احتمالی مجلس نیز تا کنون تیمی قوی برای انتخابات مجلس دهم تشکیل نداده است، اما با مشاهده طرفداران و حامیان سیاسی او می توان نتیجه گرفت که این توانایی را دارد، زمانی که اراده کند می تواند یک تیم قوی انتخاباتی برای جذب طرفداران خود تشکیل دهد. بنابراین او نیز باید مانند سایرین از فرصت باقیمانده استفاده کند و از هم اکنون نیز به سوی جذب طرفدان و جمعیت سیاسی، فرهنگی و دانشجویی منطقه قدم بردارد.
دیدگاهها
این که در بعضی از سطور برخی را بهترین و قدرتمندترین گزینه معرفی کردم عین واقعیتی است که در مشاهدات و شنیده هایم به این نتیجه رسیده ام.
متن فوق بر اساس یک دیدگاه شخصی برای آگاهی مردم نوشته شده است و اینکه شما بیایید در جملاتی مانند « نویسنده نتوانسته است در بعضی از سطور بر گرایشهای جناحی خود افسار عدالت و انصاف تحلیلی را بزند ». سعی کنید نویسنده را به عنوان یک فرد خطاکار و طرفدار جناحی خاص معرفی کنید خود قدرت تحلیل ما را در نزد مخاطبان کاهش می دهد زیرا مدیر سایت مورد نظر هستید و این بی احترامی به نویسنده است. حال اگر این نظر شما در کامنتی نا اشنا در سایت بود جلوه دیگری داشت و از نظر ما محترم بود. اما اینکه همان ابتدای مقاله نویسنده را بکوبید جلوه دیگری دارد. اگر شما عادلید و فراتر فکر می کنید و می بینید « بسم الله uv »می توانید در متن جداگانه به انتخابات بپردازید یا حتی نوشته های ما را نقد کنید.
ترکمن سسی:سلام بر آقای توسلی عزیز.درخواست حضرتعالی اجابت شد و نقدی بر مطلب جنابعالی منتشر گردید .حرف شما کاملا منطقی است.
در ضمن هر کدام از ما یک رای داریم و در آینده از یک شخص طرفداری خواهیم کرد. حال که بنده در مطلب مورد نظر سه نفر را به عنوان بهترین گزینه معرفی کردم چطور افسار عدالت را رعایت نکردم؟!! نکند انتظار داشته اید با این اوضاع و افزایش کاندیداها همه را بهترین و قدرتمندترین گزینه معرفی کنم و اسم مطلب مورد نظر را بگذارم تحلیل؟!! آیا من نمی توانم این احتمال را دهم که دیدگاه من و شما بر اساس این جمله شما « نویسنده نتوانسته است در بعضی از سطور بر گرایشهای جناحی خود افسار عدالت و انصاف تحلیلی را بزند » در تضاد است و اعتراض شما بخاطر این است که احتمالا شما طرفدار گزینه ی دیگری هستید؟!! به هرحال از اینکه مطلب من را درسایت خود منتشر کرده اید تشکر می کنم.
ترکمن سسی:آقای توسلی عزیز .با مطالعه نقد ما متوجه خواهید شد که قصد ما کوبیدن حضرتعالی که بلاشک از جوانان خوب و پر تلاش ترکمن هستید نبوده است .قصد ما یادآوری برخی از اصول اساسی تحلیل بود .هم برای شما هم برای خودمان .احترام جنابعالی هم محفوظ .