ترکمن سسی : مجتبی لشکر بلوکی - مقام معظم رهبری فقط درباره یک حوزه به صراحت فرمودند که « حاضرند جانشان را در این راه بدهند و این جان دادن مقدس است » و آن حوزه پر اهمیت فرهنگ است .
در جای دیگری در بین اصحاب فرهنگ و هنر بیان داشتند که ( اقتصاد و سیاست ذیل فرهنگ هستن ) چیزی که در عموم مسؤلان برعکس جا افتاده است .
برای همین خیلی امیدی به برخی از دستگاه های فرهنگی نمی توان داشت و اصلأ مقوله فرهنگ ، مقوله دستوری نیست و با بخشنامه نمی توان آن را ساخت و اصلأ اساس دستور آتش به اختیار رهبری معظم انقلاب بر همین مبناست .
حال چگونه در این نبرد بین جریان حق و باطل می توان فرهنگ کشور را مصون داشت؟
باید بنشینید و خودتان را جای دشمنان انقلاب بگذاریم !!!
اگر ما [ خدایی نکرده ] دشمن انقلاب اسلامی بودیم ، چه می کردیم و چه چیز را اولویت قرار می دادید ؟
از کجا نفوذ میکردیم؟ و کجا را می زدیم ؟
تئوریسین پردازان و اندیشورزان حوزه فرهنگ ایرانی_اسلامی کشور عزیزمان ، در اتاق فکر و اندیشکده های خود ، با این روش به تزها ، سناریوها و برنامه های دشمن پی می برند و باگ ها و منافذ ورود به فرهنگ جامعه خود را شناسایی و آنان را مسدود کرده و معایب جبهه خودی را مرتفع می کنند .
آتش به اختیار یعنی ؛ قبل از آنکه دشمن تهاجم ( فرهنگی) کند ، شما جامعهتان را با برنامه های بروز و جذاب واکسینه کنید و منتظر حرکت دستگاه های فرهنگی نمانید .
به این میگن کنشگری فرهنگی فعالانه .
اینکه هر وقت دشمن آفندی زد برویم سراغ پدافند ، میشود ایدهمحوری منفعلانه ؛ این یک خطای راهبردی و استراتژیک است! ( البته برخی دستگاه های فرهنگی در کشور چنین هستند )
درمانمحوری نتیجهای جز همه گیری ویروسهای فکری_عقیدتی در جامعه ندارد .
با ایده محوری فعالانه به پیشگیری محوری روی بیاوریم تا بجای آنکه یک قدم عقبتر از دشمن باشیم ؛ قدمی جلوتر از او باشیم .
همیشه پیشگیری و حفظ سلامت و امنیت بهتر از درمان و بازسازی است .
مجتبی لشکربلوکی
کارشناس تعلیم و تربیت
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.