c_300_250_16777215_10_images_24245.jpg

 


ترکمن سسی - عبدالرسول جوادی بالاجاده - شانزدهم آذر روز دانشجو فرصت مغتنمی است تا از زوایای مختلف به نقش دانشجو در جامعه پرداخت . استاد شهید دکتر بهشتی درباره دانشجو چه زیبا گفت "دانشجو مؤذن جامعه است اگر خواب بماند نماز امت قضا خواهد شد".

 

دانشجویان سرمایه های علمی جامعه اند، باورسازی و توانمند کردن آن با بکارگیری درست از علم و اندیشه ها آنها بدست می آید. روز دانشجو، روز رستاخیز اندیشه‏ ها، روز طلوع اندیشه ‏های نو و ناب ، روز انسان‏های فرهیخته و بالنده است.

با این اهمیت و باور به اینکه اثر گذارترین قشر جامعه در بالندگی، رشد، پیشرفت و توسعه علمی، درک مسائل جامعه و تبیین راهکارهای علمی به عنوان مشاورانی امین، دانشجویان محسوب می شوند .

دانشجویانی که شرایط جامعه از دوران کودکی تا جوانی به خوب درک کرده و به ابعاد مختلف اجتماع پیرامونی شناخت تجربی پیدا کرده با اقتصاد، فرهنگ، هنر، سیاست‌های داخلی و خارجی دولتمندان، به کنش ها و واکنش های اجتماعی آشنا شده است در میدان جدیدی به عنوان دانشگاه که مرکز پویایی، بالندگی و زایش اندیشه های ناب است وارد و همه تجارب را در کفه ترازوی علمی و نیاز جامعه گذاشته و مطالبه گری می‌کند. این فرایند اجتماعی شاخص ترین و برترین های یک جامعه است .

آیا دانشجویان کشور را به عنوان یک سرمایه و ظرفیت می‌دانیم؟

اگر این سرمایه ملی (دانشجویان ) در وسط میدان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور باشند به یقین در تلفیق مدیریت تجربی و علمی با زایش اندیشه های جدید و بروز دنیا می‌توانند در امور اجرایی کشور کمک دولت‌ها باشد .

متاسفانه شعار زدگی بجای عمل موجب شد تا دانشجویان را به عنوان یک قشر مطالبه گر و منتقد برشمارند . این در صورتی است که مطالبه اوج درک مسائل جامعه است .

مقام معظم رهبری به دانشجویان "شرح صدر سیاسی، مواضع اجتماعی و انتقادی و ارتباط با جامعه" را همواره توصیه و تاکید داشته ند.

دانشجویان مؤذن جامعه هستند، برای بیان علمی واقعیت‌های نهفته در مدیریت اجرایی کشور و باید این صدا و ندا به جان دل شنیده شود و به عنوان یک سرمایه مدیریتی نگریسته شود.

مطالبات دانشجویی از جنس نیازهای اجتماعی است که باید به آن توجه داشت،
موضوعاتی چون ایجاد اشتغال و رفع موانع، فراهم آوردن زمینه ازدواج و ارائه تسهیلات، پیوستگی ارتباط دانشجویان با بازار کار، برقراری عدالت و تحول در نظام آموزشی و پژوهشی، مهارت محوری و کارآفرینی بر حسب تخصص های علمی و مشارکت در امور اجرایی کشور که هموراه از دغدغه های اصلی دانشجویان بوده است.

امروزه جریان جنبش نرم افزاری، قالبها و نوآوری‌های علمی و تولیدات نوع آورانه و خلاقانه و کاربردی محصولات علمی در پارک‌های علم و فناوری و مراکز نوع آوری فصل جدیدی از نقش دانشجویان را در حوزه صنعت و اقتصاد باز کرد .

و در این راستا گره های بسیاری از وابستگی های علمی و تکنولوژی با بومی سازی متخصصان دانشجویی در حوزه های نانو و فناوری در رقابت با کشورهای پیشرفته باز کرده است .

امروز دانشجویان حرف هایی برای گفتن در مقابل کشورهای پیشرفته دارند و این ظرفیت و سرمایه ملی را باید ارج نهاد و ارزش قائل شد و به همین میزان اثر بخشی دانشجویان در میادین علمی بین المللی، در میادین مدیریتی کشور هم نقش داشته باشند تا دیده شوند .

معتقدیم که آینده کشور به دستان توانای همین دانشجویان است سرمایه گذاری لازم برای تحقق مطالبات آنان امری لازم و ضروری است .

روز دانشجو را با چند سخنرانی در دانشگاه‌ها محدود نکنیم و بخشی از ارکان مدیریتی کشور باید صرف رسیدگی به امور دانشجویان و پاسخگویی عملی به مطالبات بحقی آنان مشغول باشند و زبان دانشجویان را یک ارزش و یک فرصت بدانیم و صرفا نگاه منتقدانه به آن نداشته باشیم.

انتظار است دولت وفاق با شعارهایی چون رفع فیلترینگ، اجرای عدالت آموزشی، تحول در نظام آموزشی و پژوهشی و رفاه دانشجویان زیر ساخت‌ها و اقدامات موثری را به عمل آورد.

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر